Dialogmøte: Tilgjengelighet i Kimen kulturhus

Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Dialogmøte: Tilgjengelighet i Kimen kulturhus Start fredag 12. mai 2023 12:00 Slutt 12. mai 2023 13:00 Arrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Les mer

fredag 12. mai 2023 12:00 Vektersalen
Send ditt spm.

Fakta

Dag 1 12. mai 2023 12:00:00 - 13:00:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Kategori Annet

OM MØTET

Vi feirer vår resertifisering av tilgjengelighetsmerket ved å invitere brukere av Kimen kulturhus til et dialogmøte for å snakke om merket, og kanskje spesielt om tilrettelagte plasser og evakuering fra våre saler. Med oss i panelet denne dagen er både ansvarlig for tilgjengelighetsmerket, prosjektledere for byggingen av Kimen kulturhus, nåværende kulturhusleder og representant fra Værnesregionen brann- og redning.

 

Dette dialogmøtet er publikum og kulturhusbrukernes store mulighet til å stille spørsmål og få svar på alt man måtte lure på. Enten det dreier seg om evakuering fra salene, kriteriene for merket eller rullestol- og andre tilrettelagte publikumsplasser.

 

I PANELET

Berit Vordal er prosjektleder for Norske konsertarrangører med ansvar for opplæring og tildeling av tilgjengelighetsmerket.

Jomar Ertsgaard og Arne Fridjof Vænes var prosjektledere under utformingen og byggingen av Kimen kulturhus.

Tor Buan er leder for forebyggende avdeling ved Værnesregionens brann- og redningstjeneste.

Astrid Cecilie Olaussen, kulturhusleder for Kimen kulturhus.

 

Lurer du på noe, men du tør ikke ta ordet på dialogmøtet? Da har du mulighet til å komme med dine spørsmål eller innspill ved å fylle ut skjemaet du finner i knappen "Send ditt spm.".

Relaterte aktiviteter