Riksteatret: Bølgebrus

Ta med barna på et teatereventyr ute i naturen, og bli med på jakten etter havets hemmeligheter! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Riksteatret: Bølgebrus Start tirsdag 2. mai 2023 16:00 Slutt 2. mai 2023 17:00 Arrangør Riksteatret Sted Kimenparken Les mer

tirsdag 2. mai 2023 16:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Kimenparken
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 2. mai 2023 16:00:00 - 17:00:00RArrangør Riksteatret Sted Kimenparken Aldersgrense Fra 3 til 6 år! Kategori Familieforestilling

Bølgebrus er en genistrek av en forestilling for de minste. En interaktiv teateropplevelse der barna får undre seg over havets mysterier på reise gjennom den magiske havparken.  

På veien møter du en svømmende sildestim før du virvles videre gjennom dansende sjøgress. En sulten hai dukker opp. Pass deg! En ny bølge skyller deg heldigvis videre. Men vent litt. Hva er det glitrende som stikker opp fra sanden? 

Bølgebrus ble første gang produsert av Hålogaland Teater og Katma til Festspillene i Nord-Norge i 2021. Med Riksteatret får barn i hele landet mulighet til å oppleve denne perlen av en forestilling i sitt eget nærmiljø. 

Foto: Steve Nilsen

På scenen
Mette Spjelkavik Enoksen og Matias Bjune Pedersen

Team
Regi og konsept: Katrine Strøm
Scenograf: Jósef Halldórsson
Kostymedesigner: Ann-Jorunn Pedersen
Komponist: Tore Bruvoll
Lyddesigner: Jim-Oddvar Hansen
Dramaturg: Lina Synnøve Killingdalen
Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen

Av Katrine Strøm.

Forestillingslengde: 45 minutter (ingen pause).

Produsert av Katma og Hålogaland Teater.
På turne med Riksteatret


OBS! 

Dette er en gratisforestilling. Det er plass til 40 barn per forestilling, og vi ber om at det kun hentes ut billetter til barna som skal være med. Voksne trenger ikke billett. 

Relaterte aktiviteter