Bjørn Olav Jahr: Om å utfordre etablerte sannheter - Hvordan og hvorfor

En av Norges fremste gravejournalister forteller om hvordan han utfordrer etablerte sannheter – og om hvorfor det er så viktig. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Bjørn Olav Jahr: Om å utfordre etablerte sannheter - Hvordan og hvorfor Start torsdag 2. nov 2023 19:00 Slutt 2. nov 2023 20:30 Arrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Les mer

torsdag 2. nov 2023 19:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Vektersalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 2. nov 2023 19:00:00 - 20:30:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Kategori Foredrag

 
Journalist, forfatter og dokumentarist som har skrevet bøkene om Baneheia-saken, Tengs-saken, og laget Norges første "true crime"-serie om sistnevnte sak vist på TV2 (2018). True crime-sjangeren har kommet for å bli, og Bjørn Olav er Norges beste formidler av den! 

 

I løpet av kun én uke i oktober 2022 har Jahrs utrettelige arbeid bidratt til å avdekke to grove justismord i Norge. Han har snudd opp ned på hele Norges oppfatning om de to sakene og startet en filleristing av både politi, rettsvesen og mediene. 
 

Bjørn Olav publisert to podkaster i 2022: «Gåten Jan Helge Andersen» og «Tabbene i Tengs-saken». Begge gjennom Svarttrost Produksjoner. Bjørn Olav foreleser jevnlig om kritisk undersøkende journalistikk der dette med å utfordre etablerte sannheter er det helt sentrale. Og i foredragene sine forteller Bjørn Olav hvordan han tilnærmer seg mennesker i krise, utfordrer maktpersoner, ser etter strukturelle sammenhenger og sporer opp vesentlig informasjon. 

 

Få med deg et opprivende og engasjerende foredrag om noen av Norges største – og mest omtalte drapssaker!

Relaterte aktiviteter