Bettan og Ares Juleturné

Endelig: Bettan & Are Hembre m/kapellmester Trond Hustad og Trio no Treble er tilbake med juleturné! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Bettan og Ares Juleturné Start tirsdag 6. des 2022 19:00 Slutt 6. des 2022 20:30 Arrangør Kimen kulturhus Sted Storsalen Les mer

tirsdag 6. des 2022 19:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Storsalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 6. des 2022 19:00:00 - 20:30:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Storsalen Kategori Konsert

Det som i fjor var en kirketurné forstyrret av Covid, blir i år en Juleturné med både kirker og kulturhus. Tilbakemeldingene fra de gjennomførte konsertene i 2021 var formidable, og pga. responsen og problemene med Covid i fjor, gjør det at de nesten er programforpliktet til å gjenta suksessen.

 

 


Bettan (Elisabeth Andreassen) trenger vel knapt en presentasjon, hun har vunnet Eurovision, spilt inn en rekke album, og turnert landet rundt med diverse samarbeidspartnere. Hennes julekonserter har fylt kirker, konserthus o.l. i flere 10-år, hun er fremdeles like vital, og stemmen blir bare bedre og bedre.

 


Are Hembre er født i 1992 og er en godt omtalt tenor i Trøndersk sammenheng. Han har høstet fantastiske kritikker for sin store, varme stemme, og opplever stor suksess til tross for sin unge alder. Hembre startet sin sangkarriere som niåring og har vært delaktig i mange arrangementer og kulturoppsett siden. Bettan og Are sine stemmer sammen blir til gull.

 


Trio no Treble er i utradisjonell tro en trio med bratsj, cello og kontrabass! En trio uten diskant, kun mørke røster og dyp klang. Trioen består av Lars Marius Hølås (bratsj), Eivind Rossbach Heier (cello) og Jostein Bolås Brødreskift (kontrabass). Trio no Treble ble stiftet i 2017, og har spilt mange suksessfulle konserter i Trøndelagsregionen, rundt i Norge, og i Serbia. I 2020 spilte de blant annet konserter på Ibsenhuset i Skien, Flekkefjord, Mandal og Nordfjordeid. De har også vært festivaltrio på Festspillene Helgeland, samt spilt konserter i Kristiansund og på Operaen i Oslo. Våren 2021 var de scenemusikere under oppsetningen av Czardasfyrstinnen ved Operaen i Kristiansund, og operaen i Stjørdal. I november skal de på turné i Sverige.

 


Kapellmester Trond Hustad, har vært fast samarbeidspartner med Are Hembre i mange år, i tillegg til å akkompagnere et utall av artister i hele Norge. En pianist av høy klasse.

 

Velkommen på førjulskonsert!

Relaterte aktiviteter

Tilgjengelighet på Kimen kulturhus

Kimen kulturhus skal være et bygg tilgjengelig for alle, og vårt mål er å tilrettelegge slik at alle skal få en god opplevelse innenfor de rammene vi har.

Tilgjengelighetsmerket