Familiedag: Barn ingen adgang - et eksperimentshow for hele familien!

Endelig er det duket for en ny familiedag på Kimen kulturhus! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Familiedag: Barn ingen adgang - et eksperimentshow for hele familien! Start søndag 7. mai 2023 14:00 Slutt 7. mai 2023 15:00 Arrangør Kimen kulturhus Sted Storsalen Les mer

søndag 7. mai 2023 14:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Storsalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 7. mai 2023 14:00:00 - 15:00:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Storsalen Aldersgrense For barn 5-12 år! Kategori Familieforestilling

Selda, PK og Håvard fra TV-serien Barn ingen adgang elsker eksperimenter og eksplosive overraskelser. Jo villere jo bedre! Nå møtes de på scenen for å gjøre det de liker aller best: Å teste ut både nye og velkjente eksperimenter. Håvard tar med seg gitaren for å gjøre dette til en naturfagtime Selda og PK ikke har helt kontroll over. 

I salen sitter du på trygg avstand til eksperimentene. Likevel er du nære nok til å kjenne lukten av svidd lycopodium, og se frykten i hvitøyet på Håvard når Selda og PK får det til å smelle som verst.

Barn ingen adgang gikk jevnt og trutt på NRK Super i fem år. Nå fenges et nytt kull med 5-12 åringer av programmet som vant Gullruten i 2014. Det er den aldersgruppen showet er laget for, men ryktet forteller at publikummere på 30+ også har stor glede av de sprelske påfunnene i både TV-serien og showet Barn ingen adgang.

Selda, PK og Håkon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Familiedagen på Kimen kulturhus er fullspekket med arrangementer og aktiviteter for store og små. I tillegg til Barn ingen adgang er det også mulig å kjøpe billett til Meg og kammeraten min som spilles i Vektersalen kl. 12:00. Ellers på huset kan man få med seg høylesning i biblioteket, ansiktmaling fra elever på hudpleielinja ved Malvik VGS, flere tegnebord og rockenegleverksted. 

 

Velkommen!

Relaterte aktiviteter