Artighet varer lengst

Nytt show fra Kveli, Rånes og Bremseth! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Artighet varer lengst Start fredag 16. sept 2022 18:30 Slutt 16. sept 2022 19:30 Arrangør Kimen kulturhus Sted Storsalen Les mer

fredag 16. sept 2022 18:30 torsdag 1. jan 1970 01:00 Storsalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 16. sept 2022 18:30:00 - 19:30:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Storsalen Kategori Stand-up/revy

Humorgruppa Kveli Rånes Bremseth kan i2022 feire at det har gått ti år siden de hadde premiere på sitt første show! Siden den gang har de produsert og framført fem humormusikalske show som de har reist rundt med i store deler av landet. Nå er de igjen på veien, denne gang med den etterlengtede jubileumsforestillingen «Artighet varer lengst».

 

Selv om både Lein og Brein ligger litt utenfor allfarvei, så har vindmøllediskusjonen nådd bygdene, det samme har falske nyheter, lokalmatproduksjon og turistsatsing. Som plakatbildet antyder ligger det an til enda mer nabokrangel, vanvittige investeringer, nye og gamle humorfigurer og spesialskrevet musikk med trøkk i.

Litt nostalgi blir det også plass til gjennom melodier og bilder. Kveli Rånes Bremseth sitt humorunivers er kjent og kjært for mange både gjennom sine sceneshow, men også gjennom strømmekanaler og deres samarbeid med Trønder-TV. I jubileumsåret trykker de på alle knapper for å nå ut til et enda større publikum.

Har du ikke opplevd dem i levende live? Nå har du sjansen!

Forestillingen varer ca 90 minutter, uten pause

Relaterte aktiviteter

Tilgjengelighet på Kimen kulturhus

Kimen kulturhus skal være et bygg tilgjengelig for alle, og vårt mål er å tilrettelegge slik at alle skal få en god opplevelse innenfor de rammene vi har.

Tilgjengelighetsmerket