The Magic of Alexx Alexxander

Velkommen til en magisk showopplevelse med smak av Las Vegas! Opplev en kveld i magiens tegn og la deg forføre av illusjoner og showmanship når Alexx Alexxander viser deg hvorfor han er utnevnt til en av verdens fremste illusjonister. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel The Magic of Alexx Alexxander Start lørdag 11. mars 2023 19:00 Slutt 11. mars 2023 20:30 Arrangør The Show Company AS Sted Storsalen Les mer

lørdag 11. mars 2023 19:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Storsalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 11. mars 2023 19:00:00 - 20:30:00RArrangør The Show Company AS Sted Storsalen Kategori Show

Alexx Alexxander og hans team åpner dørene til en magisk aften med helt nye illusjoner og shownummer du aldri har sett maken til. Publikum i alle aldre over hele Norge skal forbløffes og fortrylles. Alexx Alexxander skal få en person i publikum til å sveve i løse luften!

Velkommentil en magisk showopplevelse fylt med humor, forundring og showmanship i verdensklasse! Dette blir en minnerik kveld du sent vil glemme.

Alexx Alexxander har som eneste nordmann noensinne blitt tildelt magiens mest prestisjefylte utmerkelse, The Merlin Award. Tre ganger! IMai2022 mottok AlexxAlexxander æresbevisningen "Illusionist of the Decade" i Las Vegas. Han tildeles æresbevisningen for sin mangeårige innsats for å spre magi til publikum over hele verden. Det er første gang en nordmann mottar æresbevisningen, og den ble overrakt ham på en storslått bankett på The Orleans Hotel i underholdningshovedstaden, i regi av verdens største forening for magikere, International Magicians Society.Penn & Teller,magiker Criss Angel og America ́s Got Talentvinner og kortkunstner Shin Lim var blant de andre som var tilstede.

Denne utmerkelsen er for magi det Oscar er for filmbransjen. Du er herved invitert til å oppleve han på nært hold i en storslagen showopplevelse. Nærmere magien kommer du ikke!

Alexx Alexxander er kjent for sine storslåtte forestillinger, spektakulære stunts og sist som sentral i NRKs julekalender Kristiania Magiske Tivolitheater.

Bestill dine billetter før de går opp i røyk!

Tilgjengelighet på Kimen kulturhus

Kimen kulturhus skal være et bygg tilgjengelig for alle, og vårt mål er å tilrettelegge slik at alle skal få en god opplevelse innenfor de rammene vi har.

Tilgjengelighetsmerket