Stjørdal kirke: Thomas Brøndbo - Juleturné 2022

Det blir ikke jul uten julekonsert med Thomas Brøndbo! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Stjørdal kirke: Thomas Brøndbo - Juleturné 2022 Start torsdag 15. des 2022 19:00 Slutt 15. des 2022 20:30 Arrangør Kimen kulturhus Sted Stjørdal kirke Les mer

torsdag 15. des 2022 19:00 Stjørdal kirke
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 15. des 2022 19:00:00 - 20:30:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Stjørdal kirke Kategori Konsert

Da er det bare å slappe av, for Thomas Brøndbo skal på juleturne i år også. Og med seg har han selvfølgelig musikere av ypperste klasse. Det er femte året på rad at Thomas er på juleturné, for det blir liksom ikke skikkelig jul før man har fått med seg denne tradisjonen som har høstet mange godord!

Foto: Line Berre

I år inngår Thomas et samarbeid med Sjømannskirken.

Historien bak samarbeidet strekker seg tilbake til 2018 da låta «Heim et annet sted på jord», ble utgitt. Denne sangen formidler noe av det Sjømannskirken ønsker å være for mennesker i utlandet; Et hjem langt hjemmefra og en trygg havn. Derfor har den også blitt en hyllestsang til organisasjonen som skaper sosiale, kulturelle og kirkelige møteplasser der folk er. Det å komme heim til jul er jo det mye av jula handler om, og sjømannskirkene rundt omkring i verden er og blir et hjem for veldig mange, uansett hvem du er, hvordan du ser ut, hva du er og hvordan du har det. «Heim et annet sted på jord» heter også turneen og Thomas er stolt over at Sjømannskirken blir med på årets juleturné.

Relaterte aktiviteter

Tilgjengelighet på Kimen kulturhus

Kimen kulturhus skal være et bygg tilgjengelig for alle, og vårt mål er å tilrettelegge slik at alle skal få en god opplevelse innenfor de rammene vi har.

Tilgjengelighetsmerket