AVLYST! Susanne Lundeng Trio

Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel AVLYST! Susanne Lundeng Trio Start lørdag 10. apr 2021 14:00 Slutt 10. apr 2021 15:30 Arrangør Enhet kulturproduksjon Sted Vektersalen Les mer

lørdag 10. apr 2021 14:00 Vektersalen
Kjøp billetter
10.04.202114:00 Daniel

Fakta

Dag 1 10. apr 2021 14:00 - 15:30RArrangør Enhet kulturproduksjon Sted Vektersalen Kategori Konsert

Kjære billettkjøper 

Vi beklager å måtte meddele at konserten med Susanne Lundeng trio 10. april dessverre må avlyses pga gjeldende restriksjoner. Vi jobber med å få trioen hit til høsten.

Dine billetter vil bli refundert. 

Nettkjøp: 

Har du kjøpt billett på nett, vil beløpet automatisk bli refundert tilbake til den kontoen billettene ble betalt fra. Dersom du benyttet et gavekort, vil beløpet føres tilbake til gavekortet igjen med 1 års forlengelse, og du vil få mail med info om pinkode på kortet. For ytterlige spørsmål om refusjon ved nettkjøp – kontakt ebillett på epost  post@ebillett.no 

Billetter kjøpt i billettluka: 

Har du kjøpt billetter i skranken, må du ta med deg billettene dit og fylle ut et refusjonsskjema. Frist: 7. mai 

For ytterligere spørsmål om refusjon av billetter kjøpt i skranken, ta kontakt med billettluka på epost kimenbillett@kimenkulturhus.no 

Vår billettleverandør har stor pågang på grunn av avlyste arrangement, og vi ber derfor om forståelse for at dette vil kunne ta litt tid. 

 

Vi beklager det inntrufne, og håper å se deg på Kimen snart igjen!  

Med vennlig hilsen Kimen kulturhus 

 

Vårt program: www.kimenkulturhus.no/program 

 

Susanne Lundeng har med forankring i nordnorsk folkemusikk utviklet seg til en særpreget felespiller, komponist, sanger og musikalsk fritenker, og har bl.a. høstet en Spellemannpris i folkemusikk for sin utgivelse «111 Nordlandsslåtter» og er en av Norges mest meritterte folkemusikere, aktiv i mer enn 30 år. Konserten er flyttet fra 13. februar - se mer info nederst.

Susanne Lundeng Trio er aktuell med albumet «HOLD DÆ PÅ VINGAN» (februar 2020)

I samspillet med jazzmusikerne Nils-Olav Johansen og Erik Nylander (Susanne Lundeng Trio) oppstår et lekent og ekspressivt ensemblespill, farget av tradisjonell musikk fra hele verden i en symbiose av jazz, viser og nordnorsk folkemusikk.

Konsertene omtales ofte som lett, lekent og lystig, samtidig som det er stormfullt og rørende, intenst og rått.

Om musikerne:

Nils-Olav Johansen er jazzgitarist og sanger som henter inspirasjon fra tradisjonell musikk fra hele verden i sitt musikalske uttrykk, og er kjent for sine virtuose improvisasjoner med umiskjennelig signatur. han er ansatt som professor i jazzgitar på jazzlinja ved NTNU i Trondheim.

Erik Nylander er født i Norberg, Väsmandlands län i Sverige. Han har medvirket på rundt 50 utgivelser og turnert i en mengde land. Han har vært medprodusent og musiker i tvo prosjekter med Trondheim Jazzorkester. De siste årene har han deltatt i ulike prosjekter med Ola Kvernberg, hvor albumet Liarbird fikk Spellemannsprisen i 2014 og Mechanical Fair ble nominert i 2015. I dag spiller han i blant annet i Honest John, Nymo/Zetterberg/Nylander, Monoswezi, Ape Club, Bjørn Alterhaug Quintet, Erlend Slettevoll Trio og Steamdome.

************************************************************************************************************************

 

 

88184, click to open in lightbox

Relaterte aktiviteter