AVLYST! Maria Mena

Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel AVLYST! Maria Mena Start torsdag 9. des 2021 19:00 Slutt 9. des 2021 20:30 Arrangør Enhet kulturproduksjon Sted Storsalen Les mer

torsdag 9. des 2021 19:00 Storsalen
Kjøp billetter
09.12.202119:00 Lene Fjellstad

Fakta

Dag 1 9. des 2021 19:00:00 - 20:30:00RArrangør Enhet kulturproduksjon Sted Storsalen Kategori Konsert

Kjære billettkjøper 

Vi beklager å måtte meddele at konserten med Maria Mena dessverre blir avlyst på grunn av de nye restriksjonene ifm Covid-19. Konserten blir satt opp igjen 07. desember 2022.

REFUSJON 

Billettene dine til konserten nå på torsdag vil ble refundert, og kan IKKE brukes til konserten i 2022.

 

Refusjon ved nettkjøp: 

Har du kjøpt billetter på nettet, blir billettene automtisk refundert.

Refusjon for billetter kjøpt i skranken: 

Billetter kjøpt i skranken må refunderes i skranken ved å fylle ut et refusjonsskjema. Husk å ta med billettene dine. 

 

FRIST FOR REFUSJON: 08. Februar 2022 

 

 

Vi beklager det inntrufne, og håper å se deg på Kimen snart igjen!  

Med vennlig hilsen Kimen kulturhus 

 

Vårt program: www.kimenkulturhus.no/program 

_____________________________________________________________________

Ærlig, åpen, raus, sårbar, morsom og modig. For første gang i Stjørdal og på Kimen!

Maria Mena har en unik evne til å formidle et nyansert, men ufiltrert spekter av følelser, både på scenen og på plate. Fra hun slo igjennom med «My Lullaby» i 2002 har Mena vært på en unik reise som artist, låtskriver og menneske, og vi har fått ta del. Hun har skrevet vakkert og sårt, hun har skrevet impulsivt og i affekt, hun har skrevet i drømme og hun har skrevet i sinne.

Maria Mena har delt sitt aller vondeste og vanskeligste, sitt fineste og største, og hun har vist seg tvers igjennom uredd i sin kunst. Hun har skrevet tekster som har hjulpet henne selv, men også mange andre, ved å sette ord på det unevnelige, utenkelige og uutholdelige. Men også det fine, vare og rare. Mena når oss like gjerne med varme og humor som med skjørhet og smerte.

Som om ikke det var nok synger hun til og med julen inn. Listetoppende og 4x platina-sertifiserte «Home For Christmas» har etablert seg som en moderne klassiker og ble i 2019 kåret til tiårets beste julelåt av NRK P3.

 

Hittil har Maria Mena sluppet 7 studio-album, alle topp 10 i Norge og på hitlister også i Tyskland, Sveits og Nederland hvor de er sertifisert til gull eller platina. Hitsinglene har oppnådd tilsvarende plasseringer og sertifiseringer i Danmark, Finland, Nederland, Tyskland, Polen, Østerrike, Sveits, New Zealand, UK og USA i tillegg til Norge.

Mena har vært nominert til et utall priser, og i 2008 vant hun Spellemann for albumet "Cause and Effect", i 2011 mottok hun Edvard-prisen for pop-musikk for "Viktoria" samt at hun ble tildelt Norsk Kulturråds Ærespris i 2015.

Flittig turnering har etablert Maria Mena som en superb live-artist, som selger ut konserter i både Norge og Europa. I 2019 spilte hun for 12. gang for et utsolgt hus i legendariske Paradisio i Amsterdam.

Relaterte aktiviteter