Turnéteatret: Jakob og Neikob

Ei humoristisk og musikalsk reise inn i det ukjende. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Turnéteatret: Jakob og Neikob Start lørdag 4. des 2021 18:00 Slutt 4. des 2021 19:15 Arrangør Turneteatret i Trøndelag Sted Storsalen Les mer

lørdag 4. des 2021 18:00 lørdag 4. des 2021 19:15 Storsalen
Kjøp billetter
04.12.202118:00 Daniel

Fakta

Dag 1 4. des 2021 18:00 - 19:15RArrangør Turneteatret i Trøndelag Sted Storsalen Kategori Teater

Jakob og Neikob er to gode vener som bur i lag, men er veldig forskjellige. Jakob seier JA til alt, medan Neikob seier NEI til alt.

No har dei to venene akkurat oppdaga at dei har fått ein ny nabo. Jakob blir glad, men Neikob er svært skeptisk og byggjer eit høgt gjerde. Jakob byggjer ei bru, men har ikkje Jakob høyrt at ein ikkje skal snakke med framande? Då naboen plutseleg dreg att gardina, meiner Neikob at det syner at Naboen har noko å skjule!

Kari Stai sine bøker om Jakob og Neikob har blitt moderne klassikar for barn. Bli med Jakob og Neikob på ei reise inn i det ukjende, og sjå korleis historia deira endar godt først når dei to samarbeider.

 

Basert boken av Kari Stai

Regi: Morten Røsrud

Scenografi og kostymedesign: Mari Lotherington

Lyddesign: Andreas Wangsbro

Forestillingslengde: 1 time 10 minutter (ingen pause).

Turnéteatret i Trøndelag 

MERK:

Denne forestillingen selges unummerert – det vil si at du får tildelt plass av våre kulturverter ved ankomst. Folk som ankommer sammen får sitte sammen.

Årsaken til at forestillingen selges unummerert at den ble lagt ut for salg under epidemien, og med stadig nye regler for antall og avstand måtte vi ha full fleksibilitet.

Har du ytterligere spørsmål om dette kan du kontakte oss på epostadresse kimenbillett@stjordal.kommune.no

86674, click to open in lightbox

Relaterte aktiviteter