No e DDE jul igjen!

DDEs juletradisjon er like gammel som bandet selv. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel No e DDE jul igjen! Start torsdag 2. des 2021 18:30 Slutt 2. des 2021 20:00 Arrangør DDE Sted Storsalen Les mer

torsdag 2. des 2021 18:30 Storsalen
Kjøp billetter
02.12.202118:30 Daniel

Fakta

Dag 1 2. des 2021 18:30:00 - 20:00:00RArrangør DDE Sted Storsalen Kategori Konsert

Opprinnelig var julekonserten en kombinert turnéavslutning og julebord i 1992, det første året DDE eksisterte. Den gang besto reportoaret av lånte julesanger samt de ferske hit’ene fra Rai Rai. Etter noen år kom den første utgaven av julesangen ”Kanskje kjæm Nissen”, men det var ikke før i 1999 bandet laget en hel plate med eget julereportoar. CD’en ”No e D.D.E. Jul Igjen!” består av 13 nyskrevne DDE-julesanger som i årenes løp har blitt en nødvendig ingrediens i juleforberedelsene for veldig mange.

I 2008 fikk DDE også den store æren å være artist på “Frelsesarméens Juleplate”. Utgivelsen som for øvrig ble produsert av Erik Hillestad, inneholdt både DDEs tolkninger av de klassiske julesangene, og omtrent halve plata var nyskrevne DDE-låter.

Platene utgjør basisen i familieforestillinga “No e DDE Jul Igjen!”, og for mange blir det ikke riktig jul uten ”Et ord vart lys”, ”Englespellet”, ”Stor og fin gut” og den høytidsstemte ”Julenatt over vårres by”. Jula er tradisjon, og DDE lover overraskelser dras opp av sekken når karene inviterer til ei trivelig og nær førjulsstund. 

MERK:

 

På grunn av pandemien ble alle plassbilletter opphevet til fordel for fri seteplassering.

Det var fordi vi trenger fleksibilitet til å kunne følge enhver tids gjeldene

regler mht avstand etc.

Det betyr at ALLE på denne forestillingen vil bli henvist til nye plasser ved ankomst selv om

du i utgangspunktet kanskje har plassbillett.

 

Du trenger ikke en ny billett, våre verter vil vise deg til nytt sete. Alle som kommer sammen får sitte sammen.

 

Dersom du av medisinske årsaker har behov for et spesielt sete ber vi deg ta kontakt via kimenbillett@stjordal.kommune.no. Rullestolplassene blir i 2. etg. på egne plasser som vanlig.

  

Velkommen!

Foto: Line Berre

Relaterte aktiviteter