Omgitt av Idioter - Thomas Eriksson

Mange, mange flere har lest boken, som de senere årene også har fått en bestselgende etterfølger. Enten du er ny i faget, eller om du er en av disse leserne, er det dette helt klart en helaften du vil få med deg. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Omgitt av Idioter - Thomas Eriksson Start tirsdag 28. sept 2021 19:00 Slutt 28. sept 2021 20:15 Arrangør Atikko Norway AS Sted Storsalen Les mer

tirsdag 28. sept 2021 19:00 tirsdag 28. sept 2021 20:15 Storsalen
Kjøp billetter
28.09.202119:00 Daniel

Fakta

Dag 1 28. sept 2021 19:00 - 20:15RArrangør Atikko Norway AS Sted Storsalen Kategori Foredrag

Etter en lang og suksessfull turnè med utsolgte hus i hele Sverige kommer Thomas Erikson nå endelig til Norge og Kimen Kulturhus med foredraget som blant annet er basert på innholdet i hans bøker. For de som ikke vet hva dette betyr, henter Thomas innhold fra psykologiske studier og er spesielt fokusert på den såkalte DISA / DISC-modellen, som deler mennesker inn i fire typer oppførsel av forskjellige farger.

Omgitt av Idioter er et innovativt og humoristisk foredrag, som samtidig byr på mye ny lærdom. Benytt muligheten til å lære hvordan du raskt og enkelt kan lese folk i omgivelsene dine og redusere mengden misforståelser. Oppdag hvordan du kan spare tid og hodepine ved å bedre forstå de du møter i hverdagen, mens du utvider din egen innsikt kraftig. Og sist men ikke minst, reduserer mengden idioter rundt deg. Velkommen til en forfriskende aha opplevelse!

-----------------------------------------------------------------------------------------

Thomas Erikson er foredragsholder, konsulent og forfatter. Han arbeider med å utvikle organisasjoner og selskaper ut i fra et lederperspektiv og har gjennom årene trent tusenvis av sjefer til å bli bedre ledere. Erikson bruker også DISA-modellen i hans bøker. Debutboken, «Omgitt av idioter», handler om effektiv kommunikasjon på personlige vilkår. Oppfølgeren «Omgitt av psykopater» handler om manipulering, psykopatiske egenskaper og psykopater og også denne ble en stor suksess.

 

Denne forestillingen er flyttet fra 28. april til 13. oktober. Kjøpte billetter er gyldige for 13. oktober.

Representerer du en bedrift som ønsker billetter på faktura? Ta kontakt med Atikko på kontakt@atikko.no

 

Mer om billettkjøp og billettbetingelsene finner du her.

84811, click to open in lightbox

Relaterte aktiviteter