Gratulerer med Jahn - En hyllest til Jahn Teigen

Atle Pettersen, Thomas Felberg, Lise Karlsnes og Gaute Ormåsen har åpnet Jahn Teigens skattekiste, og sammen med noen av landets beste musikere ser de nærmere på over 30 av låtskattene vi alle elsker og kan! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Gratulerer med Jahn - En hyllest til Jahn Teigen Start mandag 1. nov 2021 19:00 Slutt 1. nov 2021 20:30 Arrangør Trond & Trond Sted Storsalen Les mer

mandag 1. nov 2021 19:00 mandag 1. nov 2021 20:30 Storsalen
Kjøp billetter
01.11.202119:00 Viktor Håkonsen

Fakta

Dag 1 1. nov 2021 19:00 - 20:30RArrangør Trond & Trond Sted Storsalen Merknader ticket_type=normal Kategori Dans

Denne kritikerroste forestillingen gjør et dypdykk i Jahn Teigens musikalske univers, fra tiden med Popol Vuh/Popul Ace, til Prima Vera, gjennom Melodi Grand Prix, og tar for seg alle hitene som hele Norge elsker – og kan utenat. Suksessforestillingen ”Gratulerer med Jahn” ble sommeren 2019 spilt for fulle hus i Oseberg Kulturhus, Tønsberg.

Alle har et forhold til Teigens låter, selv om ikke alle vet det! Mil etter mil, Den vakreste som finns, Min første kjærlighet, Voodoo, Svenskefaen, Slå ring, Adieu, Bli bra igjen og Optimist var bare noen av låtene som ble servert! 5’ere og 6’ere ble trillet på terningene, og publikum kvitterte med stående ovasjoner under store deler av forestillingen.

Lise Karlsnes, Atle Pettersen, Knut Anders Sørum og Thomas Felberg gjorde noen fantastiske og uforglemmelige tolkinger av låtene, og etter utallige forespørsler har vi endelig klart å få til en liten, eksklusiv vårturné, til utvalgte steder i Norge. Stjernelaget får på turnéen et nytt medlem, den fabelaktige Gaute Ormåsen. Han tar over for Knut Anders Sørum, og gleder seg stort til å ta over stafettpinnen i denne storslåtte Teigen-hyllesten!

Med seg på scenen har gjengen noen av landets beste musikere. David Fjelde (Kapellmester/bass), Kjell Harald Litangen (gitar), Ole Morten Sommer (trommer) og Lars Støvland (piano). Bli med i det største allsang-koret som noen gang har vært i byen! Dere trenger ikke øve, disse låtene kan dere!

******************************************************************************************************************

Denne forestillingen er flyttet fra 16. april 2020 til 23. januar og så til 1. november 2021. Kjøpte billetter er gyldige på ny dato eller kan refunderes innen 20. mars.

Refusjon - slik gjør du

Nettkjøp:

Har du kjøpt billett på nett, sender du en epost til post@ebillett.no med følgende informasjon:

- Hvor forestillingen/arrangementet skal finne sted  - Arrangementets tittel og dato  - E-postadressen som ble brukt under kjøpet  - De 4 siste sifrene i det 16-sifrede kortnummeret du benyttet ved betaling 

Billetter kjøpt i billettluka:

Har du kjøpt billetter i skranken, må du ta med deg billettene dit og fylle ut et refusjonsskjema. For ytterligere spørsmål om refusjon av billetter kjøpt i skranken, ta kontakt med billettluka på epost kimenbillett@kimenkulturhus.no 

Vår billettleverandør har stor pågang på grunn av avlyste arrangement, og vi ber derfor om forståelse for at dette vil kunne ta litt tid. 

Mer om billettkjøp og billettbetingelsene finner du her. 

76277, click to open in lightbox
76278, click to open in lightbox

Relaterte aktiviteter