SeniorBlues med Blues in Hell

Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel SeniorBlues med Blues in Hell Start torsdag 2. sept 2021 11:00 Slutt 2. sept 2021 14:30 Arrangør Blues in Hell Sted Storsalen Les mer

torsdag 2. sept 2021 11:00 Storsalen
Kjøp billetter
02.09.202111:00 Daniel

Fakta

Dag 1 2. sept 2021 11:00:00 - 14:30:00RArrangør Blues in Hell Sted Storsalen Kategori Konsert

Muligheter for å kjøpe seg drkke og noe til kaffen i Kafe Kulissen før konsertstart. Konsert med festival artister  kl. 12.00 til 14.30, Storsalen.

Program

Først ut kommer Jon Uthus eller JONNE & DÆM som han kaller bandet. Uthus er en ringrev i Trøndersk musikkliv og er kjent for en rekke sterke og sjelfulle låter. Han synger på norsk om livet og ting vi alle lett kjenner oss igjen i. Jon bor i Lånke, kun et steinkast fra Hell, og du får servert en god mix av tradisjonsblues sunget på norsk, eller rettere sagt «kav lånkbygg» om du vil. Jonne trekker klare paralleller mellom opplevelsene de gamle blueslegender synger om og sine egne tolkninger av det unike livet på bygda i Norge før internett og mobil.

Etter «Jonne» kommer JOLLY JUMPER & BIG MOE m/ JIMBO JAMBO BAND. Jolly& Moe er av mange betegnet som de som startet den akustiske blues duo farsotten på 1990 tallet her i Norge. Deres meget gode humør kombinert med høy kvalitet på sitt musikalske utrykk har gjort at de er meget populære og etterspurte til festivaler og klubbkonserter i både inn- og utland. Kjell Inge Fischer Brovoll, alias JollyJumper, er en av landets ypperste bluessangere, og trakterer munnspillet på sin helt egen måte. Jan Erik «Big» Moe som nylig fylte 70 år, har bedyret at NÅ er tiden inne for å spille blues på heltid. Moes eminente gitarspill har gledet publikum siden han startet sitt første bluesband i 1965, og i 2018 ble Jan Erik hedret med Blues in Hell Award–veldig fortjent etter over 50 år på veien. Dette er swingende blå musikk på høyt og til denne konserten har de som vanlig med seg sitt faste band «The JimboJamboBand» som består av Daniel Trustrup Røssing på piano, vokal og Arne «King Kong» Skognes på trommer.

Vi garanterer nok en høytidsstund denne torsdag formiddagen

 

Relaterte aktiviteter