Flyttes! Ole Petter Hjelle - Lev til du blir 100

Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Flyttes! Ole Petter Hjelle - Lev til du blir 100 Start torsdag 3. juni 2021 19:00 Slutt 3. juni 2021 20:00 Arrangør Atikko Norway AS Sted Storsalen Les mer

torsdag 3. juni 2021 19:00 torsdag 3. juni 2021 20:00 Storsalen
Kjøp billetter
03.06.202119:00 Daniel

Fakta

Dag 1 3. juni 2021 19:00 - 20:00RArrangør Atikko Norway AS Sted Storsalen Kategori Foredrag

Mer informasjon kommer når ny dato er klar.

Et langt og godt liv bygger i liten grad på tilfeldigheter. Joda, det handler om gener, men først og fremst om de valgene du tar i hverdagen. Når det gjelder livslengde, antar forskere at betydningen av livsstil utgjør hele 75 prosent! Nyere studier viser også at et aktivt liv og sunne levevaner påvirker genene våre positivt. Med andre ord: Det er først og fremst du som styrer hvor lenge og godt du lever.

I foredraget "Lev til du blir 100" gir Dr. Ole Petter Hjelle deg de viktigste nøklene til bedre helse, velvære og et lengre liv. Visste du for eksempel at du forlenger livet med ca. sju minutter for hvert minutt du trener? Eller at relasjonene til menneskene rundt deg er den viktigste faktoren for hvor lenge og godt du lever?

Dette foredraget kan gi deg verktøyene du trenger for å leve et langt og godt liv. Resten er opp til deg!

I tillegg til å være lege, hjerneforsker, fallskjermhopper, bestselgende forfatter og tidligere toppidrettsutøver er Ole Petter Hjelle en prisbelønnet formidler, og vant blant annet Morgenbladets «fantastiske formidlere» i 2016. Her er noe av det juryen sa om Ole Petter: «Her dreier det seg om en mann som kan kommunisere! Ole Petter Hjelle er åpenbart en helt eksepsjonell foreleser med magiske formidlingsevner.»

Med sterk faglig kunnskap bygger "Treningslegen" Ole Petter opp foredraget sitt på egne erfaringer og forskning. Like allsidig som han er erfaren og kompetent evner han å gjøre temaer spennende og levende foran en forsamling.

 

Relaterte aktiviteter