Turnéteatret: Peter og ulven

Peter er en liten gutt som bor sammen med bestefaren sin i nærheten av den store svarte skogen. Bestefaren har bestemt at Peter ikke får lov til å gå utenfor gjerdet, der lurer nemlig den stygge ulven. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Turnéteatret: Peter og ulven Start lørdag 29. mai 2021 14:00 Slutt 29. mai 2021 14:45 Arrangør Turneteatret i Trøndelag Sted Bibliotekamfi Les mer

lørdag 29. mai 2021 14:00 Bibliotekamfi
Kjøp billetter
29.05.202114:00 Daniel

Fakta

Dag 1 29. mai 2021 14:00:00 - 14:45:00RArrangør Turneteatret i Trøndelag Sted Bibliotekamfi Kategori Familieforestilling

En vakker vårdag da Peter er sammen med vennene sine; en fugl, en katt og morsom liten and, lurer han seg likevel utenfor gjerdet. Og når ulven dukker opp er det starten på et spennende eventyr.

Sergej Prokofiev gjenskapte det russiske eventyret som et storslagent orkesterverk. I denne kammerversjonen av Peter og Ulven har Pocus knyttet et unikt musikalsk tema til hver av figurene i eventyret. Figurenes karakter forsterkes ytterligere av fortelleren og gir oss en musikalsk eventyrstund som er lett å følge, selv for et ungt publikum.

Med kammerversjonen av Peter og ulven får publikum en unik mulighet til å komme tett på historien og instrumentene. Hvilken fuglelyd kan en cello lage? Hvilken fuglelyd kan du lage? Hvordan høres den vimsete anda ut? Og hvordan kan hele eventyret komme til live gjennom en cello, en obo, et piano og en skuespiller?

Musikk: Pocus

Forteller: Tore Granås

 

OBS: En billettkategori både for barn og voksne

Relaterte aktiviteter