Lørdagsvrimmel: TICC og Trondheim kammermusikkfestival

Billetter lanseres i august! Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Lørdagsvrimmel: TICC og Trondheim kammermusikkfestival Start lørdag 30. sept 2023 14:00 Slutt 30. sept 2023 15:00 Arrangør Trondheim kammermusikkfestival, TICC Sted Vektersalen Les mer

lørdag 30. sept 2023 14:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Vektersalen
August

Fakta

Dag 1 30. sept 2023 14:00:00 - 15:00:00RArrangør Trondheim kammermusikkfestival, TICC Sted Vektersalen Kategori Konsert

Lørdagsvrimmel er et kjent konsept her på Kimen, men for de uinvidde kan vi fortelle at dette er en konsertserie med én konsert i måneden der man kan få oppleve musikk fremført av utrolig dyktige og profesjonelle musikere. Siden oppstarten har det sjangermessig både vært jazz, folk og klassisk musikk, men det siste året har vi holdt oss mest til klassisk repertoar. I vår har vi blant annet allerede hatt besøk av Ssens Trio, nå i mai kommer pianisten Sara Aimée Smith og i juni kommer gitaristen Fredrik Seines. 

 

Vi fortsetter med denne konsertserien til høsten og det vi allerede gleder oss masse til er å fortsette samarbeidet vi har hatt med Trondheim kammermusikkfestival og Trondheim International Chamber Music Competition.  I fjor var det Sonoro strykekvartett som besøkte oss, og iløpet av juni får vi vite hvem som kommer hit til oss i september. 

 

Vi håper dere ser frem til denne konserten like mye som vi gjør!

Relaterte aktiviteter