Lørdagsvrimmel: Marte Hallem med band

Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Lørdagsvrimmel: Marte Hallem med band Start lørdag 28. aug 2021 14:00 Slutt 28. aug 2021 15:00 Arrangør Enhet kulturproduksjon Sted Vektersalen Les mer

lørdag 28. aug 2021 14:00 Vektersalen
Kjøp billetter
28.08.202114:00 Lene Fjellstad

Fakta

Dag 1 28. aug 2021 14:00:00 - 15:00:00RArrangør Enhet kulturproduksjon Sted Vektersalen Kategori Konsert

Kjærlighet og samfunnsengasjement

Hallems tredje plate har ligget i covid-dvale i snart ett år, men nå er hun endelig klar for å ut og spille konserter sammen med et seksmanns orkester. – Jeg gleder meg noe helt vanvittig, og kan love ei plate som rommer alt fra metoo til den vanskelige kjærligheten, sier Hallem.

 

- Vis hvem som bestemmer!

På plata finnes flere låter fra de ulike teaterstykkene som Marte har skrevet manus og musikk til, i tillegg til hverdagsbetraktninger omkring alt fra krevende kjærlighet til engasjement omkring metoo-saken. – Jeg føler det er viktig å lære jenter som vokser opp å sette tydelige grenser for seg selv. Vi damer må vise verden at det er vi som bestemmer over kroppene våre, ikke gutta. Låta «Faen itj feig» er vel en slags oppfordring til det, sier Hallem. Hun mener låtene på plata favner vidt både i tema og uttrykk, men at de gjennom innspillingen har fått en felles drakt som kler albumformatet.

– Jeg er vel ikke kjent for å lage de mest rocka låtene, men jeg lover at det finnes sanger på denne plata som man både kan trampe takten og danse til, samt roligere melodier som man kan sette seg ned og høre på i ro og mak, sier Marte.

Seks menn og én kvinne

11 låter har fått plass på hennes tredje album, som er innspilt i Stabburet Studio med Sverre Bjarne Inndal som produsent. Med seg på turneen får hun disse musikerne:

Sverre Bjarne Inndal på diverse gitarer

Ronni Garli på trommer og perkusjon

Jonas Christensen på bassgitar

Ove André Østgård på piano og kor Per Arne Nessemo på gitar Roar Øien på steelgitar og dobro

Denne konserten er flyttet fra 5. juni 2021

Du kan bruke kjøpte billetter til junikonserten på ny dato i august, eller få de refundert dersom datoen ikke passer. 

 

Refusjon for nettkjøp:   

Send en e-post til  post@ebillett.no med   

  • Hvor forestillingen/arrangementet skal finne sted   
  • Arrangementets tittel og dato   
  • E-postadressen som ble brukt under kjøpet   
  • De 4 siste sifrene i det 16-sifrede kortnummeret du benyttet ved betaling   

   

Refusjon for billetter kjøpt i billettluka:   

Har du kjøpt billetter i skranken, må du ta med deg billettene dit og fylle ut et refusjonsskjema. For ytterligere spørsmål om refusjon av billetter kjøpt i skranken, ta kontakt med billettluka på epost kimenbillett@kimenkulturhus.no   

 

FRIST FOR REFUSJON: 7. august 

 

 

92695

Relaterte aktiviteter