Omgitt av Idioter - Thomas Eriksson

Mange, mange flere har lest boken, som de senere årene også har fått en bestselgende etterfølger. Enten du er ny i faget, eller om du er en av disse leserne, er det dette helt klart en helaften du vil få med deg. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Omgitt av Idioter - Thomas Eriksson Start tirsdag 28. sept 2021 19:00 Slutt 28. sept 2021 20:30 Arrangør Atikko Norway AS Sted Storsalen Les mer

tirsdag 28. sept 2021 19:00 tirsdag 28. sept 2021 20:30 Storsalen
Kjøp billetter
28.09.202119:00 Viktor Håkonsen

Fakta

Dag 1 28. sept 2021 19:00 - 20:30RArrangør Atikko Norway AS Sted Storsalen Merknader ticket_type=normal Kategori Foredrag

Etter en lang og suksessfull turnè med utsolgte hus i hele Sverige kommer Thomas Erikson nå endelig til Norge og Kimen Kulturhus med foredraget som blant annet er basert på innholdet i hans bøker. For de som ikke vet hva dette betyr, henter Thomas innhold fra psykologiske studier og er spesielt fokusert på den såkalte DISA / DISC-modellen, som deler mennesker inn i fire typer oppførsel av forskjellige farger.

Omgitt av Idioter er et innovativt og humoristisk foredrag, som samtidig byr på mye ny lærdom. Benytt muligheten til å lære hvordan du raskt og enkelt kan lese folk i omgivelsene dine og redusere mengden misforståelser. Oppdag hvordan du kan spare tid og hodepine ved å bedre forstå de du møter i hverdagen, mens du utvider din egen innsikt kraftig. Og sist men ikke minst, reduserer mengden idioter rundt deg. Velkommen til en forfriskende aha opplevelse!

-----------------------------------------------------------------------------------------

Thomas Erikson er foredragsholder, konsulent og forfatter. Han arbeider med å utvikle organisasjoner og selskaper ut i fra et lederperspektiv og har gjennom årene trent tusenvis av sjefer til å bli bedre ledere. Erikson bruker også DISA-modellen i hans bøker. Debutboken, «Omgitt av idioter», handler om effektiv kommunikasjon på personlige vilkår. Oppfølgeren «Omgitt av psykopater» handler om manipulering, psykopatiske egenskaper og psykopater og også denne ble en stor suksess.

 

Representerer du en bedrift som ønsker billetter på faktura? Ta kontakt med Atikko på kontakt@atikko.no

Har du billetter til 24. mars?

Vi beklager å måtte meddele at foredraget “Omgitt av idioter” 24. mars må flyttes til 28. september pga de nye restriksjonene om maks 100 publikummere på kulturarrangement.  

  • Har du billett til 24. mars kan du bruke disse 28. september. Da trenger du ikke å foreta deg noe.  
  • Ønsker du refusjon kan du gjøre følgende innen 2. april:  

  

Refusjon for nettkjøp:   

Send en e-post til  post@ebillett.no med   

  • Hvor forestillingen/arrangementet skal finne sted   
  • Arrangementets tittel og dato   
  • E-postadressen som ble brukt under kjøpet   
  • De 4 siste sifrene i det 16-sifrede kortnummeret du benyttet ved betaling   

   

Refusjon for billetter kjøpt i billettluka:   

Har du kjøpt billetter i skranken, må du ta med deg billettene dit og fylle ut et refusjonsskjema. For ytterligere spørsmål om refusjon av billetter kjøpt i skranken, ta kontakt med billettluka på epost kimenbillett@kimenkulturhus.no   

   

Vår billettleverandør har stor pågang på grunn av avlyste arrangement, og vi ber derfor om forståelse for at dette vil kunne ta litt tid.  

   

Vi beklager det inntrufne, og håper å se deg på Kimen snart igjen!   

Relaterte aktiviteter