Stjørdal kirke: Julestemning med Ola Lauvås

"Julestemning med Ola Lauvås" feirer 5 års jubileum. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Stjørdal kirke: Julestemning med Ola Lauvås Start torsdag 22. des 2022 20:00 Slutt 22. des 2022 21:00 Arrangør Kimen kulturhus Sted Stjørdal kirke Les mer

torsdag 22. des 2022 20:00 torsdag 1. jan 1970 01:00 Stjørdal kirke
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 22. des 2022 20:00:00 - 21:00:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Stjørdal kirke Kategori Konsert

Trompetisten OLA LAUVÅS har i år invitert med vokalist og låtskriver ØYVIND WEISETH. Saksofonisten VEGARD HAUKNES HASFJORD er også med som special guest i forbindelse med 5-årsjubileet.

- Sammen skaper de et magisk julerepertoar bestående av kjente og kjære melodier. Sangene bærer et stort preg av egne versjoner fremført av dyktige musikere.

Ola Lauvås:
Lauvås har mottatt en rekke talentpriser i området Trøndelag. Bladets musikkpris, Odd Håves Minnefond og Sparebank 1´s Talentpris er noen av de. Som 19-åring fikk Ola tilbud om artistkontrakt hos Eclipse Trumpets UK i England. Eclipse håndlager custom trompeter som regnes for å være noe av det beste på markedet. Ola takket ja til tilbudet og er i dag en av de aller yngste i et team med noen av verdens beste trompetister.
Så langt i Ola's karriere har han spilt mange konserter i forskjellige settinger. Han har spilt og jobbet med kjente navn som Tone Damli, Didrik Solli Tangen, Alejandro Fuentes, SILYA, Hans Orkester og Per Sundnes. Ola har også turnert i hele Norge og Sverige, samt store deler av England og Nederland.
Lauvås er utdannet profesjonell musiker i jazzfaget fra Leeds Conservatoire (UK).

"Julestemning med Ola Lauvås" presenterer musikere og teknikere som:
Roar Grindheim - Gitarer
Jan Inge Tjørhom - Bass
Arne Skognes - Slagverk
Markus Dahl-Hanssen - Lydteknikk

Relaterte aktiviteter

Tilgjengelighet på Kimen kulturhus

Kimen kulturhus skal være et bygg tilgjengelig for alle, og vårt mål er å tilrettelegge slik at alle skal få en god opplevelse innenfor de rammene vi har.

Tilgjengelighetsmerket