Lørdagsvrimmel: Jo Sverre

Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Lørdagsvrimmel: Jo Sverre Start lørdag 27. mars 2021 14:00 Slutt 27. mars 2021 15:15 Arrangør Enhet kulturproduksjon Sted Vektersalen Les mer

lørdag 27. mars 2021 14:00 Vektersalen
Kjøp billetter
27.03.202114:00 Daniel

Fakta

Dag 1 27. mars 2021 14:00:00 - 15:15:00RArrangør Enhet kulturproduksjon Sted Vektersalen Kategori Konsert

Jo Sverre har gjort seg bemerket de siste årene med fengende pop-musikk og ærlige tekster på sin karakteristiske rindalsdialekt. 

 

Da Jo Sverre leverte sin master i historie ved NTNU våren 2017, lå det meste an til at han skulle bruke tiden framover på å undervise som lærer. Omtrent samtidig ga han imidlertid ut singelen «Ka Om», som for alvor fikk musikkarrieren til å skyte fart. I tillegg til tung rotasjon på landets radiokanaler ble spillejobbene flere og for et stadig større publikum.

Lærersøknaden ble dermed lagt på vent, og siden har Jo Sverre levd fullt og helt av musikken. Med låter som nevnte «Ka Om» samt blant annet «Luftslott» og «Dø samtidig» er han av én de mest spilte artistene på norsk radio de siste par årene, og er en av få artister som gjerne blir spilt på P1 og P3 samtidig. Han har, i tillegg til aktiv turnering og konsertvirksomhet, også spilt på flere av landets største festivaler, deriblant By:larm, OverOslo, Pstereo og The Big Challenge.

 

«Tekstuniverset til Jo Sverre krinsar mykje rundt den ungomlege forelskinga og kjærleiken, men han syng òg om politiske tema og om filosofiske spørsmål som kva som er meininga med livet»

- Alkunne

«Kvalitespop med refrenger som lurer seg uunngåelig inn i hjernen.» - Vegard Enlid, Adresseavisen

«Norges svar på Coldplay. Ka Om er et mesterverk av ei låt.» - Littnytt.no

 

Relaterte aktiviteter