Dameavdelingens jubileumskonsert

Dameavdelingen ble stiftet 8. mars i 2012. Det betyr at den unge «damen» er 10 år i 2022! Dameavdelingen feirer dette med en variert og stemningsfull jubileumskonsert i Kimen 6. desember, der vi vil presentere musikalske smakebiter fra damekorets repertoar i dette 10-året. Tittel Start Slutt Arrangør Sted Tittel Dameavdelingens jubileumskonsert Start tirsdag 6. des 2022 18:30 Slutt 6. des 2022 19:30 Arrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Les mer

tirsdag 6. des 2022 18:30 torsdag 1. jan 1970 01:00 Vektersalen
Kjøp billetter

Fakta

Dag 1 6. des 2022 18:30:00 - 19:30:00RArrangør Kimen kulturhus Sted Vektersalen Kategori Konsert

Dameavdelingen består av rundt 25 sangglade damer fra Stjørdal, med faste øvinger hver mandag på Fosslia skole.


I 2022 har vi vært så heldige å ha med oss Elina Karpinska som dirigent. Den humørfylte og svært musikalske damen har løftet oss til nye høyder – vi gleder oss til å vise oss fram på Kimen under taktfast ledelse av Elina!

Vår faste konsertpianist, Odd Halvor Moen, blir med oss på jubileumskonserten og de unge trommisene, Sander og Sondre Johannes Svestad, gjør comeback og blir også med, hurra!
Også er vi svært stolte av å presentere vår mangeårige samarbeidspartner, Jon Uthus, som konferansier for Jubileumskonserten.

Lurer du på hvordan det er å synge i damekor? Vi forsikrer deg, det er fantastisk å synge i Dameavdelingen! Du kan se det på oss, og høre det på lyden når koret tar av.

Velkommen til jubileumskonsert på Kimen 6. desember!

Dirigent: Elina Karpinska.
Elina har sin musikkutdannelse fra Latvia og NTNU. Hun er i dag kantor i Stjørdal menighet, samtidig som hun underviser i kulturskolen og er dirigent for flere kor på Stjørdal.

Pianist: Odd Halvor Moen.

Trommer: Sander og Sondre Johannes Svestad

Konferansier: Jon Uthus.
Jon er til daglig leder for Næringsforeningen i Stjørdal, men lokalt er han kanskje like kjent som glad trubadur. Dameavdelingen har samarbeidet med Jon Uthus ved flere anledninger, og det bruker å bli bra, og vi er derfor glade for at han blir med oss på jubileumsfeiring.

Konserten arrangeres med støtte fra: 

Relaterte aktiviteter

Tilgjengelighet på Kimen kulturhus

Kimen kulturhus skal være et bygg tilgjengelig for alle, og vårt mål er å tilrettelegge slik at alle skal få en god opplevelse innenfor de rammene vi har.

Tilgjengelighetsmerket