Utstilling med Ingunn Ystad 17. - 30. april

FAVNE - en utstilling med  INGUNN YSTAD

I Galleriet, Kimen Kulturhus, 17. – 30.april 2021

Gratis inngang.

 

Utstillingen handler om å favne skapertrangen.

Den handler om å la det stå til. 

Den handler om å favne tiden, sette avtrykk og være tilstede.

Den handler om å tenke med magen.

FAVNE handler om å slippe løs energien til å male bilder og omfavne det som utspiller seg i verkstedet. Det handler om å favne de verkene som blir til. Det handler om å favne bredt og male med ulike teknikker samtidig. Det handler om å favne også mislykkede verk med å sy det sammen til et nytt verk eller destruere en tegning slik at det gjenoppstår som en skulptur.

FAVNE  handler om å romme, omfavne utstillingsrommet, la et verk omfavne et annet verk og la de klemme hverandre. Sånn at de gir hverandre kjærlighet. FAVNE handler om å forsøke og omfavne deg.

Utstillingen viser en variasjon av verk. Maleri på lerret, maleri som draperi og skulptur, produsert i 2020 og 2021.

Utstillingsåpning lørdag 17. april kl. 14.00

Lørdag 17.april kl. 14.00, Galleriet Kimen.

Trio no Treble spiller. De er en trio med bratsj, cello og kontrabass! En trio uten diskant, kun mørke røster og dyp klang. Kan det bli bedre?


Om kunstneren Ingunn Ystad

Ingunn Ystad (f.1984 Steinkjer): Billedkunstner og kunstpedagog og bor i Trondheim med  mastergrad i billedkunst fra Kunstakademiet i Trondheim. Ystad har atelier i nyoppstartede Rotvoll kunstnerkollektiv sammen med kunstnere, musikere, forfattere og scenekunstnere. Hun har hatt en rekke utstillinger i hele landet, fra Bodø i nord til Stavanger i sør. Hun er nylig innkjøpt av Nord Trøndelag kunstmuseum. Hun har samboer og to barn og bor i Trondheim. 

Bilde av Trio no Treble Kimen kulturhus