Bernhoft - Violet Road

Vi har gleden av å invitere til en dobbeltkonsert 19. august i den nye byparken med vokalfenomenet og multi-instrumentalisten BERNHOFT etterfulgt av et av Norges aller beste live-band, VIOLET ROAD! Eksklusivt for Stjørdal.

Få med deg sommerens store kulturbegivenhet på Stjørdal. I forbindelse med "ByFest Stjørdal" 11.-20. august kommer Bernhoft og Violet Road og spiller i den nye parken utenfor Kimen. Vi lover deg et konsertminne for livet!

 

Trenger du overnatting? Se tilbud nederst på siden!

 

Bernhoft & The Fashion Bruises

Vokalfenomenet og multi-instrumentalisten Bernhoft kan smykke seg med tittelen «Årets spellemann», og har i tillegg vært nominert til Grammy. Han har blant annet opptrådt på Nobelpriskonserten, og i Ellen DeGeneres Show. De mange euforiske konsertanmeldelser gir løfte om et fyrverkeri av en konsert i parken utenfor Kimen 19. august.

 

Violet Road

Mange regner Violet Road som et av landets absolutt ypperste live-band, og det beviste de til fulle da de gjestet Kimen i november. Godt hjulpet av radiohits som «Can You Hear The Morning Singing», «Burning Up», «Face of the Moon» og «Good Girls», har de tatt Norge med storm. Der disse gutta dukker opp blir det fest!

 

VIP-BILLETTER

200 VIP-billetter legges ut for salg til konserten. Disse billettene inkluderer tapas-buffet og underholdning i Storsalen på Kimen fra klokken 17.00. I tillegg byr vi på overraskelser, og VIP-gjester har tilgang til parken kl. 18.30 før det ordinære innslippet.

 

 

BUSSTRANSPORT TUR/RETUR TRONDHEIM

Sikre deg plass på bussen som kjører tur/retur Trondheim. Billett må kjøpes på forhånd, og de får du kjøpt her sammen med konsertbillett.

  • Avgang Trondheim Sentralstasjon kl. 18.00
  • Avgang Strindheim (Sirkus Shopping) kl. 18.05
  • Retur fra Halsen ungdomsskole rett ved konsertarenaen umiddelbart etter konsertslutt. Siste buss kjører kl. 24.00

 

HOTELLPAKKE HOS QUALITY - MIDT I SENTRUM!

Vår samarbeidspartner Quality hotell tilbyr pakker med overnatting, middag og billett i forbindelse med den store konsertbegivenheten. Du kan booke direkte her.

Billetter til Bernhoft - Violet Road

  1. Lør 19. aug kl 19:00 495 kr   Parken Konsert Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_