Trøndelagsutstillingen

Vises 28. oktober - 19. november.

For 41. gang feirer kunstmiljøet i Trøndelag seg selv på den tradisjonsrike Trøndelagsutstillingen. Totalt 180 kunstnere med tilknytning til Trøndelag sendte inn sine verk og ble vurdert av en fagjury som valgte ut 32 kunstnere/kunstnerduoer til årets utstilling som ble vist i Trøndelag Senter for Samtidskunst tidligere i høst. Juryen har satt sammen en spennende utstilling som viser stor bredde og mangfold av kunstneriske uttrykk.

19 av kunstnerne er representert i utstillingen i Kimen som er det eneste visningsstedet utenfor Trondheim.

Utstillingen vises i Galleriet, og er åpen hver dag mellom 12.00 - 18.00.

Mariken Kramer – Eli Eines: Kunst 35,5 timer i uka, video 21 min vises i kinosalen mandag – torsdag kl. 12.30.

Ismael Sanz-Pena: Persistence of Vision III, pixelation (video), 7 min Vises på storskjermen i biblioteket daglig i bibliotekets åpningstider.

Gratis inngang.

PROGRAM

Mandag 6. november kl. 12.00 - Tendenser i samtidskunsten - åpen omvisning med kunsthistoriker Amalie Marie Selvik

Vi inviterer til omvisning i utstillingen med kunsthistoriker Amalie Marie Selvik. Passer for alle som ønsker å lære litt mer om utviklinger og tendenser i kunsten som skapes i vår egen samtid. Her vil alle garantert få øye på noe de vil like! I samarbeid med Den Kulturelle Spaserstokken.

Gratis inngang!

Fredag 17. november kl. 12.00 - Hemifrån och hem - opplesning med Märit Aronsson

Märit Aronsson - Hemifrån och hem - performance/opplesning.   Högläsning ur dagbok från en lång vandring.

Sommaren 2016 gick jag från mitt barndomshem utanför Östersund till Trondheim, där jag bott i 15 år. Under de två veckor det tog att gå sträckan försökte jag skriva ner mitt tankeflöde, för att på så sätt kanske få syn på det som händer i en när man vandrar långt.
Du är välkommen att slå dig ner, blunda och bli med när jag läser delar ur dagboken, som också kommer ut i tryckt form!

60 minutter. Gratis inngang. Velkommen!

Performancen "Hemifrån och hem" av Märit Aronsson er del av Trøndelagsutstillingen 2017 som vises i Galleriet Kimen kulturhus 28. oktober - 19. november 2017.