Eventyrstunder i biblioteket

Eventyrstien går av stabelen torsdag 28. september, og i biblioteket "tyvstarter" vi med to eventyrstunder mandag 25. og onsdag 27. september.

Mandag 25. september 2017@11:00

Vi leser Snehvit og de 7 dvergene i Eventyrkroken klokken 11:00.

Dette eventyret handler om en vakker dronning i et kongerike langt, langt borte.
Dronningen hater stedatteren sin, den vakre, unge Snehvit, og for å redde livet må Snehvit flykte langt inn i skogen. Der oppdager hun en koselig, liten hytte hvor det bor syv små dverger.
Der blir Snehvit boende, og hun har det godt hos dem, helt til den onde stemoren oppdager hvor hun er.

Kom til oss denne dagen, og bli med på en koselig eventyrstund i biblioteket.

Onsdag 27. september 2017@11:00

Vi leser Alice i eventyrland i Eventyrkroken klokken 11:00.

Eventyret handler om Alice som plutselig oppdager en kanin med klokke og vest, som snakker med seg selv.
Den viser vei til en helt ny verden, og her starter Alices vandring gjennom Eventyrland.

Kom til oss denne dagen, og bli med på en koselig eventyrstund i biblioteket.

Les mer om Eventyrstien 2017 her.
Her er en lite teaser fra forberedelsene til Eventyrstien 2017, produsert av Hog & Hound Film.