Bli med i Kimenkoret eller Trombonekoret!

Vil du bli med i "Trombonekoret" eller «Kimen-koret» på workshop 14. august og minikonsert 15. august?

I forbindelse med Byfest Stjørdal, samler Stjørdal musikkråd og Stjørdal kulturskole sangere til et nytt «Kimen-kor» og et Trombonekor. Tilbudet er gratis og avsluttes med en liten konsert i Vektersalen i Kimen tirsdag 15.8.

Nina Sætherhaug (vår egen «Carmen»), freelance-sanger og sanglærer ved Stjørdal kulturskole blir vår instruktør for koret denne gangen. Hun står klar til å jobbe sammen tre sanger og kanskje et fellesnummer med «Trombonekoret». En ting er sikkert – vi skal synge og ha det artig sammen – og til slutt dele det med andre i en liten minikonsert!

Trombonekoret dirigeres av kulturskolens trombonelærer, Espen Andersen.

Øvingsplan

Mandag 14. august

Kl. 18 – 21 øvelse

Tirsdag 15. august

Kl. 18 – 19 øvelse

Kl. 19 konsert

Praktisk om Kimenkoret

• Eventuelle noter blir utdelt på første øvelse eller sendes ut i forkant
  • Lydfiler blir ordna ved behov – så kan du øve selv eller sammen med andre
  • Kaffe/te/vann blir ordna til øvelsene

Hver enkelt deltaker melder seg på via denne lenka: elektronisk påmeldingsskjema for Kimenkoret

Kontakt Astrid Vikaune, astrid.vikaune@stjordal.kommune.no 404 27 406

Praktisk om Trombonekoret

Hver enkelt deltaker melder seg på via denne lenka: elektronisk påmeldingsskjema for Trombonekoret

Spørsmål?  Kontakt Karsten S. Landrø, Karsten.Selseth.Landro@stjordal.kommune.no 916 22 532

Påmeldingsfrist er 1. august!